Nog geen website.MOBI? Stel hem veilig!
mobi domeinnaam

De domeinnaam .MOBI is de eerste - en enige - top level domeinnaam die speciaal is ontworpen om gebruikers te helpen content te vinden op hun mobiele devices (smarttelefoons, tablets etc.). Waarom .MOBI? . MOBI is een revolutie in het gebruik van het Internet op mobiele apparaten. Wanneer een website eindigt met een ". MOBI" adres kunnen mobiele gebruikers er zeker van zijn dat ze een website raadplegen die is ontwikkeld voor hun mobiele device.

In 2010, mobile analytics bedrijf Bango meldde een groei van 600% van het verkeer naar mobiele websites, gebaseerd op een studie van 50 miljoen telefoons wereldwijd! Volgens Bango CEO Ray Anderson: "de allerbelangrijkste app op elk mobiel apparaat is de browser" om mobiele websites te bezoeken.

Ondertussen 2012 zijn er al meer dan een miljoen .MOBI domeinnamen geregistreerd en dan aantal groeit met het uur!

Wij bieden u de mogelijkheid om vrijblijvend voor u te laten controleren (verplicht u tot niets) of de door u gewenste .MOBI domeinnamen nog vrij zijn. Wilt u dit laten controleren dan is de eenvoudigste manier om het contactformulier in te vullen. Hiermee wordt voorkomen dat er typefouten worden gemaakt en hebben wij alle benodigde gegevens om de controle secure uit te kunnen voeren. Bij het resultaat ontvangt u direct vrijblijvend de bijbehorende kosten welke afhangen of het om 1 of meer namen gaat en 1 of meerdere jaren wilt veiligstellen.

Belangrijk (advies)

Zelf ergens online controleren of uw domeinnaam nog vrij is geeft helaas 0 % garantie dat deze ook écht vrij is voor registratie! Het kan er zelfs voor zorgen dat de domeinnaam 2 minuten later geautomatiseerd wordt geregistreerd door zogeheten domeinnaam makelaars. Dit met als doel u de domeinnaam een paar dagen aan te bieden voor 200x het bedrag wat u bij ons betaald. U bent gewaarschuwd!

Interesse? Voor een vrijblijvende .MOBI domeinnaam analyse? Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.