De nieuwste eyecatcher!

Deze zeer compacte, zelf te programmeren lichtkrant wisselt de vier zelf in te voeren teksten af met actuele datum en tijd en een aantal standaard teksten (waaronder afhankelijk van de tijd; good morning, good evening, good night). De ideale manier om uw website "extra" onder de aandacht te brengen bij de voorbijgangers van bijvoorbeeld een beurs of uw etalage!

Dankzij de bijgeleverde meertalige handleiding waaronder Nederlands en de eenvoudige bediening is de lichtkrant snel inzetbaar. De lichtkrant werkt op een (220V) adapter welke standaard wordt meegeleverd.
Verder kan de lichtkrant extra worden gevoed met een tweetal standaard penlite batterijen (niet meegeleverd). De batterijen zorgen ervoor dat uw ingevoerde tekst in de lichtkrant ook bewaard blijven indien zich een stroom uitval voordoet en u hoeft niet alles opnieuw in te voeren (handig).

 

 

Prijs 75,00

 

 

 

 

 

 

 

Inclusief:

 

Downloads (gratis):

 

  • Meertalige handleiding (NL/DE/FR/UK)
  • 220 Volt adapter
  • 19% B.T.W.

 

 Nederlandstalige handleiding (229kB)

 

 

 

 

 

Exclusief verzending:

 

 

 

Normale verzending (TPG):

 

Onder rembours (TPG):

 

  • Verzendkosten a 6,84
  • Verzonden na vooruitbetaling!

 

  • Verzendkosten a 12,98
  • Direct verzonden na aanvraag!

 

Hoe bestellen?

 

 

 

Stuur ons een e-mail door gebruik te maken van e-mail adres info@triv.nl met als onderwerp "Interesse in lichtkrant".
Vermeld in deze e-mail uw adresgegevens bestaande uit: naam, voorletter(s), een volledig adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het maken van de factuur en de bezorging. Wilt u de factuur op een andere naam dan het adres waar het bezorgd moet worden maak dat dan "duidelijk" kenbaar in uw e-mail. Voor de volledigheid laten wij u weten dat we u privacy respecteren en uw gegevens dan ook niet zullen delen met derde.