ABUSE

Net als collega’s in onze branche neemt ook TriV SPAM uiterst serieus. Zo is haar serverpark op verschillende fronten uitgerust met anti SPAM middelen zowel hardware als software matig (o.a. SpamAssassin en Barracuda Networks). Ook commit iedere klant zich automatisch en standaard met het door TriV gehanteerde anti SPAM beleid wat periodiek wordt gecontroleerd en streng wordt toegezien op de naleving. Helaas is dit alles geen garantie dat er geen SPAM wordt verstuurd naar klanten van TriV of van klanten naar TriV.

Wat te doen bij het ontvangen van (onnodig veel) SPAM?

Situatie 1)
U bent een (voor TriV) externe partij en u ondervindt hinder in de vorm van SPAM waarbij de verwachting is dat deze afkomstig is van een klant van TriV (en dit kunt u mogelijk ook aantonen?)

Situatie 2)
U bent een klant van TriV en ondervindt hinder in de vorm van SPAM van een externe partij!

Situatie 3)
U bent een klant van TriV en ondervindt hinder in de vorm van SPAM van een andere klant van TriV!

In alle drie de boven beschreven situaties horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van u omdat TriV hier altijd indirect bij is betrokken. De mail verloopt namelijk van/naar of via servers van TriV en wordt hier ook voor afgerekend. Wij vragen u daarom vriendelijk om bij dit soort situaties melding te doen via het e-mail adres beheer@triv.nl waar wij direct actie op zullen ondernemen. Iedere melding wordt dezelfde dag in behandeling genomen en met uiterste zorg en discretie in behandeling genomen. Hoe meer informatie u ons stuurt hoe eenvoudiger u het ons maakt, des te sneller wij de partij/persoon kunnen aanspreken cq aanpakken.

U kunt ons helpen door ons te voorzien van de onderstaande informatie:

-Domeinnaam afzender die gebruikt wordt in de SPAM mailtjes 

-(persoon)e-mailadres

,,          

,,             

-(voor/achter)naam

,,

,,

-IP adres(sen)

,,

,,

-Headers van e-mail

,,

,,